Betaalbare groepsaccommodatie, privacy in prachtige omgeving

Bent u op zoek naar een volledig en sfeervol ingerichte en goedkope groepsaccommodatie in Drenthe? Zoek u een perfect groepsverblijf voor uw reünie, familieweekend, weekendje weg of teambuilding? Denk dan eens aan De Warme Bossen. Op een geweldige locatie in de Drentse Bossen vindt u een volledig ingerichte kampeerboerderij voor groepen tot zestig personen. Er is WiFi aanwezig.

Groepsverblijf met privacy

Of het nu gaat om schoolklassen, sportteams, families, verenigingen, bedrijven, zomerkampen, vriendengroepen of clubs, in de groepsaccommodatie van De Warme Bossen kunnen alle groepen terecht voor een eendaagse activiteit of meerdaags verblijf met overnachtingen. U verblijft als groep in een volledig afgezonderde binnen- en buitenruimte op De Warme Bossen zodat u volledige privacy hebt. 

Bekijk de beschikbaarheid in het reserveringsscherm

 

 

Volledig ingerichte groepsaccommodatie

Zoekt u een vakantiehuis voor een grote groep? Het groepsvakantiehuis van De Warme Bossen is een basic, maar volledig ingericht groepsverblijf. U vindt bij ons alles wat u nodig hebt voor uw groepsactiviteit.

Slaapkamers en –zalen

De gasten in onze groepsaccommodatie slapen in slaapkamers en –zalen van 2 tot 14 personen, een mix van eenvoudig tot iets luxueuzer – van boxsprings tot stapelbedden. Zo is er ruimte voor slaapgelegenheid met iets meer privacy, bijvoorbeeld voor opa en oma tijdens het familieweekend. Onze slaapkamers en –zalen bevinden zich deels op de begane grond en deels op de bovenverdieping:

Begane grond:

  • 1 x 4 personen
  • 2 x 12 personen

1e verdieping:

  • 1 x 2 personen
  • 1 x 3 personen
  • 1 x 4 personen
  • 1 x 5 personen
  • 1 x 6 personen
  • 1 x 14 personen 

Eigen keuken

In de groepsaccommodaties is een eigen, zeer ruime keuken aanwezig. Hier vindt u alle apparatuur en keukenbenodigdheden om zelf te kunnen koken voor de hele groep. Ook een vriezer en koelkast zijn aanwezig. En wilt u niet zelf koken, dan regelen wij graag een volledig verzorgde maaltijd voor u, bijvoorbeeld in de vorm van een volledig verzorgd ontbijt, buffet of barbecue.

Leef- en verblijfsruimte

In de gezellige leef- en verblijfsruimte is voldoende ruimte met zitplaatsen voor alle aanwezigen. U vindt hier onder meer zithoeken, eethoeken, een bar, kleurentelevisie, met dvd-speler en stereo-installatie. Ook is hier volop ruimte voor bijvoorbeeld cursussen en trainingen.

 

 

Verblijven op de camping

Verblijft u met een groep in onze groepsaccommodatie en zijn er enkele mensen van uw groep die graag willen kamperen in hun eigen caravan of camper? Hiervoor bieden wij in overleg graag de mogelijkheid.

Spel- en speelzaal

In de spel- en speelzaal naast de leef- en verblijfsruimte vermaakt iedereen van jong tot oud zich opperbest. Hier zijn standaard diverse spellen aanwezig, zoals een pingpongtafel. voetbalspel, pooltafel, sjoelbakken en diverse bord-, kaart- en dobbelspelletjes.

Overdekt buitenterras met barbecueschuur

Op De Warme Bossen is het heerlijk om buiten te vertoeven. Ons grote buitenterras met robuuste picknickbanken is overdekt, zodat u altijd in de schaduw kunt zitten en ook buiten kunt verblijven als er een keer een buitje valt. Bij het terras vindt u een barbecueschuur, zodat u alle voorzieningen bij de hand hebt om er een gezellige avond van te maken.

Sport- en speelveld

De groepsaccommodatie grenst aan een groot sport- en speelveld. Hier zijn verschillende speeltoestellen voor kinderen, inclusief een springkussen. En ook volwassenen kunnen hier lekker actief bezig zijn, onder meer op het voetbalveldje, beachvolleybalveld of bij het basketbalbord. 

Ruime parkeergelegenheid

Bij het groepsverblijf van De Warme Bossen vindt u ruime parkeergelegenheid. Uiteraard is parkeren er helemaal gratis.

Groepsaccommodatie huren? Kom eerst vrijblijvend kijken

Wilt u een groepsaccommodatie huren? U bent van harte welkom om eerst geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen bij ons. Neem contact op en wij ontvangen u graag hartelijk voor een complete rondleiding. 

 

Heeft u geen tent? Geen probleem wij verhuren van lodges tot pipowagens.