Bed & breakfast (B&B)

Zoekt u een comfortabele bed & breakfast in Drenthe? Bijvoorbeeld als u het Pieterpad loopt. De B&B van De Warme Bossen is ideaal voor een kort verblijf van enkele nachten, bijvoorbeeld als onderbreking van uw wandel- of fietstocht.

Overnachting

Ons bed and breakfast appartement in het hoofdgebouw bestaat uit een gezellige woonkamer met keuken, twee aparte slaapkamers, en een douche en een toilet.

Daarnaast bieden wij ook B&B in onze overige accommodaties,  zoals de tweepersoons blokhutten en pods, de Warme Bossen Lodges, Tenthuisjes en onze Pipowagen en KunstKeet.

Direct reserveren

B&B Pieterpad

Gaat u het Pieterpad wandelen? En bent u daarbij nog op zoek naar een comfortabele overnachtingsplek. Denk dan eens aan de bed & breakfast van De Warme Bossen. U vindt bij ons alles wat u nodig hebt: een lekkere warme douche, een uitstekend bed en een heerlijk ontbijt. Ook verzorgen wij desgewenst transport van uw bagage en vervoeren wij u van en naar andere Drentse tussenstops van het Pieterpad in onder meer Rolde, Zuidlaren, Sleen of Coevorden. 

B&B reserveren

Ontbijt en warme maaltijd

’s Ochtends krijgt u een lekker en voedzaam ontbijt, waarmee u de dag aan kunt. Uw dag begint goed met een goede bodem, waarmee u stevige wandel- en fietstochten aan kunt. Uw ontbijt is inbegrepen in de prijs. Ook is er de mogelijkheid om ’s avonds een warme maaltijd te gebruiken. Voor het eten kunt u terecht in ons sfeervolle campingrestaurant. 

Ga naar verhuur
Toeristische Plaatsen

Toeristische Plaatsen

Jaarplaatsen

Jaarplaatsen

Camper Plaatsen

Camper Plaatsen

Verhuur

Verhuur

Seizoensplaatsen

Seizoensplaatsen

Heeft u geen tent? Geen probleem wij verhuren van lodges tot pipowagens.