Lodge

Lodge

Tenthuis

Tenthuis

Blokhutjes & Pods

Blokhutjes & Pods

Kunstkeet

Kunstkeet

Pipowagen

Pipowagen

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

Bijzonder overnachten in Drenthe

Maak van uw vakantie op camping De Warme Bossen een onvergetelijke ervaring. In de rustieke sfeer van camping De Warme Bossen kunt u in verschillende bijzondere accommodaties overnachten, verblijven en vakantie houden. 

Glamping in Warme Bossen Lodges

In de Warme Bossen lodges De Vos en De Das kunt u terecht voor glamping. Dit ‘glamourous camping’ is de laatste jaren sterk in opkomst. In de luxe, grotendeels houten lodgetent geniet u van het ware campinggevoel. U hoeft zelfs niet op te bouwen, als u arriveert staat de lodge kant-en-klaar op u te wachten. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig en de bedden zijn opgemaakt.

Direct boeken

Voorzieningen in de lodgetenten

De Vos is een lodgetent voor 5 personen met een 2-persoons bedstee en 3-persoons slaapkamers. In De Das kunt u kamperen met maximaal 6 personen. U slaapt in 3 2-persoons slaapkamers waarvan één met stapelbed. U hebt de beschikking over het comfort van een vaste keuken, afgesloten slaapcabines, een eigen toilet en een ruim terras. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig en de bedden zijn opgemaakt.

Een unieke beleving in onze KunstKeet 

Overnachten in kunstzinnige sfeer kan in onze KunstKeet met een werk van de Drentse kunstschilder Geert de Weerd. De aankleding, indeling en de kunst zorgen voor een unieke beleving in deze tweepersoons woonwagen. Dankzij de mobiliteit van de KunstKeet kan deze op elke gewenste plek op de camping worden geplaatst.

Voorzieningen in de KunstKeet

U slaapt in een tweepersoons bed met aparte matrassen. Matrassen en dekbedden zijn aanwezig, evenals een complete keukenuitrusting met onder meer kooktoestel, koffiezetapparaat, waterkoker, potten, pannen, borden, bestek, kopjes en glazen. U maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen in het toiletgebouw op de camping. Ook heeft u de beschikking over een vlonderterras met tafel en vier stoelen. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig en de bedden zijn opgemaakt.

Pipowagen, een feest voor jonge kinderen

Overnachten in een echte pipowagen is een fantastische belevenis, vooral voor gezinnen met jonge kinderen.  Een vakantie in deze knus ingerichte wagen voor maximaal vier personen is een unieke belevenis voor kinderen. En ook voor ouders is dit romantische, nostalgische vakantiehuis op wielen echt iets bijzonders.

Voorzieningen in de pipowagen

De Pipowagen beschikt over twee tweepersoons bedstedes. Verder vindt u in de wagen een zithoek met eettafel, televisie, dvd en een handige kleine keuken met alle benodigde keukenvoorzieningen. De bedden zijn opgemaakt.

 

Blokhutten en pods

Voor een kortstondig verblijf, bijvoorbeeld van wandelaars en fietsers, bieden wij onze blokhutten en pods. In deze ‘houten slaapkamers’ vindt u alle basisvoorzieningen voor een eenvoudige en betaalbare overnachting. De houten hutten – blokhutten in driehoekig tentmodel en halfronde pods – bieden u een uitstekend bed, twee stoelen en ruimte om uw bagage op te slaan. De bedden zijn opgemaakt.

Heeft u geen tent? Geen probleem wij verhuren van lodges tot pipowagens.