Fijne camping met dertig toeristische plaatsen

Op onze kleine, rustige camping vindt u zo’n dertig ruime toeristische plekken, geschikt voor caravans, vouwwagens, campers en tenten. De Warme Bossen is in het bijzonder toegerust op gezinnen met jonge kinderen - baby’s en peuters - en op mensen die op vakantie gaan voor de rust en de ruimte, bijvoorbeeld 50-plussers die naar hartelust willen wandelen of fietsen.  

Voorzieningen bij onze toeristische plaatsen 

Vrijwel alle toeristische plekken zijn voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting.  Vlakbij alle kampeerplekken zijn watertappunten te vinden. Ook een net sanitairgebouw met douches en toiletten is te vinden op korte afstand van de toeristische plaatsen.

Direct reserveren

Toiletgebouw

In het toiletgebouw vindt u naast douches, toiletten, wastafels en een afwasplaats een stortplaats voor uw chemisch toilet en een ruimte met wasmachine en droger.

Voor peuters

Voor gezinnen met kleine kinderen is er een speciaal kinderveldje met een zandbakje, een speeltoestel met glijbaan en een wipkip. Ook is er  een overdekte zandbak met diverse speeltoestellen en een mooi terras voor de ouders.

Glamping in Warme Bossen Lodgetenten

Glamping of glamourous camping wordt steeds populairder. Geniet van het ware campinggevoel in een luxe, grotendeels houten tent. U hebt er geen omkijken naar, als u arriveert staat de lodgetent met ruime keuken, vaste slaapvertrekken en ruim terras kant-en-klaar op u te wachten. Glamping is ook uitermate geschikt voor gezinnen met heel jonge kinderen. U hebt bij ons keuze uit de 5-persoons lodgetent De Vos en de 6-persoons lodge De Das.

Camperplaatsen

Op De Warme Bossen vindt u twee speciale camperplekken die van alle gemakken zijn voorzien. Campers van bescheiden formaat kunnen ook terecht op de overige toeristische plaatsen.

 

Ga naar verhuur
Toeristische Plaatsen

Toeristische Plaatsen

Jaarplaatsen

Jaarplaatsen

Camper Plaatsen

Camper Plaatsen

Verhuur

Verhuur

Seizoensplaatsen

Seizoensplaatsen

Heeft u geen tent? Geen probleem wij verhuren van lodges tot pipowagens.