Seizoenplaatsen en jaarplaatsen voor trouwe, vaste gasten

Wie graag regelmatig geniet van de ruimte, rust, gastvrijheid en onbevangen sfeer op De Warme Bossen, kan kiezen voor een langer verblijf. Voor trouwe gasten bieden wij seizoenplaatsen en voor vaste gasten zijn er onze jaarplaatsen

Jaarplaatsen

Voor stacaravans en chalets bieden wij een dertigtal jaarplaatsen. Deze plaatsen zijn 365 dagen per jaar toegankelijk. U kunt dan op De Warme Bossen verblijven wanneer u maar wilt. Er komen regelmatig jaarplaatsen vrij, al dan niet inclusief chalet of stacaravan. Hebt u belangstelling voor een permanente plek op De Warme Bossen, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Toeristische Plaatsen

Toeristische Plaatsen

Jaar- en Seizoensplaatsen

Jaar- en Seizoensplaatsen

Camper Plaatsen

Camper Plaatsen

Bijzonder Overnachten

Bijzonder Overnachten

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

Seizoenplaatsen

Op zo’n twintig zeer ruime seizoenplaatsen bieden wij u ruimte om uw toercaravan of bungalowtent het hele seizoen te laten staan. U hebt dan een vaste, beschutte  campingplaats met volop privacy van 1 april tot en met 15 oktober. De seizoenplaatsen zijn voorzien van eigen elektriciteit, water en rioolafvoer. Ook zijn er diverse seizoenplaatsen met een eigen schuurtje.

Privé-sanitair

Wij bieden u hierbij de mogelijkheid om uw privé-sanitair te huren. U krijgt dan de beschikking over een eigen unit met douche, toilet en wastafel op korte afstand van uw seizoenplaats.

Ik wil meer weten over jaar- en seizoenplaatsen