Beschikbaarheid en boeken

Fijne familiecamping voor mensen die betaalbaar met hun camper willen genieten in hartje Drenthe.

Camperplaatsen op camping De Warme Bossen.

Campers zijn welkom op camping De Warme Bossen. Voor kampeerauto’s bieden wij speciale camperplaatsen, maar u kunt ook met uw camper kamperen op een kampeerveld op de camping, tussen alle overige gasten. Op onze speciale camperplaatsen vindt u alle voorzieningen die u nodig hebt als u met uw camper onderweg bent.

Voorzieningen op onze camperplaatsen

Onze camperplaatsen zijn uitstekend bereikbaar, zodat u snel en eenvoudig van en naar uw camperplaats kunt rijden. Op de camperplekken vindt u een drinkwaterpunt en aansluiting voor elektriciteit. Ook is er vlakbij uw standplaats een plek voor het lozen van uw chemisch toilet en vuil water.


Gezellig campingrestaurant met (heel klein) winkeltje
Zo is er ons gezellige campingrestaurant en sfeervol terras voor een heerlijk ontbijt, kopje koffie of thee, warme maaltijd of lekkere snack. Ons kleine campingwinkeltje is echt heel klein en u vindt daar ’s ochtends lekkere warme broodjes, wat campingbenodigdheden en blaarpleisters voor de wandelaars. Er is daarentegen een een zeer uitgebreide folderhoek waar u inspiratie kunt opdoen voor activiteiten, attracties of een gezellig dagje uit in Drenthe.

Voor de kleinste kinderen
De Warme Bossen is speciaal toegerust op gezinnen met kleine kinderen. Zo is er een veilige, overdekte zandspeelplaats voor peuters met zitplaatsen dichtbij voor ouders om dichtbij hun kinderen te kunnen zitten. Verder vindt u op de camping een speciaal kinderveldje met een kleine zandbak, speeltoestel met een glijbaan en een wipkip. Ook is avondrust bij ons gegarandeerd.

Gratis WiFi
Op onze camping en het terras kunt u gebruik maken van ons WiFi-netwerk. Gebruik van WiFi is gratis voor al onze gasten.

Receptie
Onze receptie is in het hoogseizoen zeven dagen per week open van ’s ochtends vroeg tot in de avonduren. In het voor- en naseizoen is de receptie open in de ochtend en middag. En in het winterseizoen (1 november-31 maart) zijn wij open op afspraak.

Gezellig en betaalbaar petit restaurant met terras
Het gezellige petit restaurant heeft een royaal, deels overdekt terras waar u ’s zomers bijna altijd heerlijk kunt zitten. U kunt hier terecht voor een kopje koffie of drankje, maar ook voor uw ontbijt, een lunch, tussendoortje, snack of maaltijd.
Ook kunt u hier een heerlijk lunchpakket voor onderweg bestellen.

Voor Pieterpad wandelaars
Camping De Warme Bossen ligt direct aan het Pieterpad. Als wandelaar kunt u hier overnachten in uw eigen tent op de toeristische plaatsen, in één van onze voordelige verhuuraccommodaties met of zonder B&B.
Indien gewenst kunt u gebruik maken van ons bagagevervoer en transport van personen van en naar andere Drentse tussenstops van het Pieterpad in onder meer Rolde, Zuidlaren, Sleen of Coevorden.