Beschikbaarheid en boeken

Fijne familiecamping voor mensen die betaalbaar willen genieten in hartje Drenthe.


De sfeer van kamperen bij de boer, maar met net een beetje extra

Beleef het authentieke kampeergevoel met het hele gezin, alleen of lekker met z’n tweeën! Op de Warme Bossen kunt u genieten van rust en volop mogelijkheden om heerlijk te wandelen of te fietsen. Deze fijne familiecamping, in hartje Drenthe, is gelegen in een prachtig gebied met volop ruimte en heel veel gevarieerde natuur.
Op De Warme Bossen proeft u de sfeer, gemoedelijkheid en het prijsniveau van kamperen bij de boer en natuurcampings, maar dan met nét een beetje extra.


Gezellig campingrestaurant met winkeltje
Zo is er ons gezellige campingrestaurant en sfeervol terras voor een heerlijk ontbijt, kopje koffie of thee, warme maaltijd of lekkere snack. In onze kleine campingwinkel koopt u uw krantje, ’s ochtends lekkere warme broodjes of wat campingbenodigdheden. Ook is er een zeer uitgebreide folderhoek waar u inspiratie kunt opdoen voor activiteiten, attracties of een gezellig dagje uit in Drenthe.

Voor de kleinste kinderen
De Warme Bossen is speciaal toegerust op gezinnen met kleine kinderen. Zo is er een veilige, overdekte zandspeelplaats voor peuters met zitplaatsen dichtbij voor ouders om dichtbij hun kinderen te kunnen zitten. Verder vindt u op de camping een speciaal kinderveldje met een kleine zandbak, speeltoestel met een glijbaan en een wipkip. Ook is avondrust bij ons gegarandeerd.

Gratis WiFi
Op onze camping en het terras kunt u gebruik maken van ons WiFi-netwerk. Gebruik van WiFi is gratis voor al onze gasten.

Receptie
Onze receptie is in het hoogseizoen zeven dagen per week open van ’s ochtends vroeg tot in de avonduren. In het voor- en naseizoen is de receptie open in de ochtend en middag. En in het winterseizoen (1 november-31 maart) zijn wij open op afspraak.

Gezellig en betaalbaar petit restaurant met terras
Het gezellige petit restaurant heeft een royaal, deels overdekt terras waar u ’s zomers bijna altijd heerlijk kunt zitten. U kunt hier terecht voor een kopje koffie of drankje, maar ook voor uw ontbijt, een lunch, tussendoortje, snack of maaltijd.
Ook kunt u hier een heerlijk lunchpakket voor onderweg bestellen.

Voor Pieterpad wandelaars
Camping De Warme Bossen ligt direct aan het Pieterpad. Als wandelaar kunt u hier overnachten in uw eigen tent op de toeristische plaatsen, in één van onze voordelige verhuuraccommodaties met of zonder B&B.
Indien gewenst kunt u gebruik maken van ons bagagevervoer en transport van personen van en naar andere Drentse tussenstops van het Pieterpad in onder meer Rolde, Zuidlaren, Sleen of Coevorden.