Camping de Warme Bossen in Drenthe, voor kamperen met natuurlijke meerwaarde…

Omgeven door heel veel natuur en leuke kleinschalige attracties in de regio

Camping & groepsaccommodatie De Warme Bossen ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland. Lente, zomer, herfst of winter, het is hier altijd prachtig.

Aan de voet van de Drentse Hondsrug en temidden van staatsbossen en Nationale parken

Tussen honderden hectares bos en natuurschoon en aan de voet van de Hondsrug ligt camping de Warme Bossen. De camping is heerlijk rustig gelegen aan een kronkelend landweggetje tussen Schoonloo en Grolloo. Rondom vindt u natuur in de meest uitéénlopende variaties: de staatsbossen van Gieten, Borger en Odoorn en twee omvangrijke Nationale Parken: Nationaal Park Drentsche Aa en Nationaal Park Dwingelderveld. Op ca. 45 min rijden vindt u Nationaal Park Drents-Friese Wold. In deze beschermde natuurgebieden u eindeloos wandelen en fietsen, genieten van de rust, de ruimte en de prachtige variaties in flora en fauna.

De Nationaal Parken in de omgeving zijn onderling zeer verschillend

Het Nationaal Park Drentsche Aa is een heel ander Nationaal Park dan het Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold.
Voor Nationaal Park Dwingelderveld en Nationaal Park Drents-Friese Wold is bos en heide zeer kenmerkend, het Nationaal Park Drentsche Aa biedt een mozaïek aan beekdalgraslanden, essen, heide, vennen en bos. In dit rustiek-romantische landschap vindt u naast het fraaie heidegebied het Balloërveld een mix van prehistorische vondsten, rijke natuur, houtwallen en kronkelende beekjes vele authentieke plekken. Fietsend of wandelend door dit fraaie gebied komt u door authentieke esdorpjes met knusse terrasjes en kunt u meerdere schaapskuddes tegenkomen.


Leuke tips voor een beleving in de omgeving


op vakantie in het Drentse platteland en ervaar rust, ruimte en stilte…  

…in een omgeving die je moet beleven…