Fijne familiecamping voor mensen die betaalbaar willen genieten in hartje Drenthe.

Seizoenplaatsen

Met een seizoensplaats kunt u het hele jaar door kunt u genieten van de rust, de ruimte, de gastvrijheid en onbevangen sfeer op De Warme Bossen. In het voorjaar zet u uw tourcaravan op de plek en laat hem het hele jaar staan. U komt wanneer het u uitkomt. In het najaar pakt u alles weer in en kan de caravan in de stalling. De ideale manier van kamperen voor mensen die de mogelijkheid willen hebben om volgend jaar weer voor een andere camping te kiezen.

Jaarplaatsen

Voor stacaravans en chalets bieden wij een dertigtal jaarplaatsen. Deze plaatsen zijn 365 dagen per jaar toegankelijk. U kunt dan op De Warme Bossen verblijven wanneer u maar wilt.
Er komen regelmatig jaarplaatsen vrij, al dan niet inclusief chalet of stacaravan.

Heeft u belangstelling voor een jaarplaats op De Warme Bossen, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Gezellig campingrestaurant met (heel klein) winkeltje
Zo is er ons gezellige campingrestaurant en sfeervol terras voor een heerlijk ontbijt, kopje koffie of thee, warme maaltijd of lekkere snack. Ons kleine campingwinkeltje is echt heel klein en u vindt daar ’s ochtends lekkere warme broodjes, wat campingbenodigdheden en blaarpleisters voor de wandelaars. Er is daarentegen een een zeer uitgebreide folderhoek waar u inspiratie kunt opdoen voor activiteiten, attracties of een gezellig dagje uit in Drenthe.

Voor de kleinste kinderen
De Warme Bossen is speciaal toegerust op gezinnen met kleine kinderen. Zo is er een veilige, overdekte zandspeelplaats voor peuters met zitplaatsen dichtbij voor ouders om dichtbij hun kinderen te kunnen zitten. Verder vindt u op de camping een speciaal kinderveldje met een kleine zandbak, speeltoestel met een glijbaan en een wipkip. Ook is avondrust bij ons gegarandeerd.

Gratis WiFi
Op onze camping en het terras kunt u gebruik maken van ons WiFi-netwerk. Gebruik van WiFi is gratis voor al onze gasten.

Receptie
Onze receptie is in het hoogseizoen zeven dagen per week open van ’s ochtends vroeg tot in de avonduren. In het voor- en naseizoen is de receptie open in de ochtend en middag. En in het winterseizoen (1 november-31 maart) zijn wij open op afspraak.

Gezellig en betaalbaar petit restaurant met terras
Het gezellige petit restaurant heeft een royaal, deels overdekt terras waar u ’s zomers bijna altijd heerlijk kunt zitten. U kunt hier terecht voor een kopje koffie of drankje, maar ook voor uw ontbijt, een lunch, tussendoortje, snack of maaltijd.
Ook kunt u hier een heerlijk lunchpakket voor onderweg bestellen.

Voor Pieterpad wandelaars
Camping De Warme Bossen ligt direct aan het Pieterpad. Als wandelaar kunt u hier overnachten in uw eigen tent op de toeristische plaatsen, in één van onze voordelige verhuuraccommodaties met of zonder B&B.
Indien gewenst kunt u gebruik maken van ons bagagevervoer en transport van personen van en naar andere Drentse tussenstops van het Pieterpad in onder meer Rolde, Zuidlaren, Sleen of Coevorden.